Κυριακή 10 Μαρτίου 2013

Κανονικά οι μεταφορές των μαθητών από αύριο σε όλο το νομό
Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς, Δημήτρη Σαββόπουλου  προκειμένου να βρεθεί λύση για την μετακίνηση των μαθητών .
Στη σύσκεψη μετείχαν το ΚΤΕΛ υπεραστικών και  Αστικών συγκοινωνιών,  τα περιφερειακά ΤΑΧΙ, το σωματείο Ραδιοταξί του νομού, τα ΤΑΧΙ Άργους Ορεστικού,  ενώ παρών ήταν και ο αρμόδιος Αντιπεριφερειαρχης  Φιλώτας Ταλίδης.
Οι μεταφορείς της Καστοριάς, εν όψει της κατάθεσης τροπολογίας των Υπ. Εσωτερικών και Οικονομίας για τα οφειλόμενα της μεταφοράς των μαθητών για το 2011-2012, σε ένδειξη καλής θέλησης, αποφάσισαν να αναστείλουν τις απεργιακές κινητοποιήσεις τους, μέχρις ότου ξεκαθαριστεί το ζήτημα που τους απασχολεί, σε σχέση με την περικοπή του 20% του έργου της μεταφοράς των μαθητών για την περίοδο 2011-2012. Τονίζεται ότι η οριστική απόφαση για τη συνέχιση ή όχι των κινητοποιήσεων θα ληφθεί μετά την κατάθεση της τροπολογίας και την εξέταση των προβλημάτων που λύνει, στο έργο μεταφοράς των μαθητών για την περίοδο 2011-2012.

www.fouit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου