Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

ΜΑΘΗΤΕΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ -ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ 25-10-2013 ΕΩΣ 10-11-2013

https://www.mathiteia4u.gov.gr
https://www.mathiteia4u.gov.gr/index/manuals

Καλούνται οι απόφοιτοι της Δημόσιας Τεχνικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, των σχολικών ετών 2011-2012 και 2012-2013 (και του σχολικού έτους 2010-2011 εφόσον πρόκειται για άρρενες που έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις) να συμμετέχουν στο «Πρόγραμμα Μαθητείας Αποφοίτων Τεχνικής Εκπαίδευσης για Απόκτηση Επαγγελματικής Εμπειρίας» στους Άξονες Προτεραιότητας 4 και 5 του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» - Β’ ΚΥΚΛΟΣ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ α) Επαγγελματικών Λυκείων – ΕΠΑΛ, (β) Επαγγελματικών Σχολών - ΕΠΑΣ και (γ) αντίστοιχων δομών της Ειδικής Αγωγής και ειδικότερα των Τεχνικών Επαγγελματικών Εκπαιδευτηρίων - ΤΕΕ Β’ Βαθμίδας και των Εργαστηρίων Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης - Ε.Ε.Ε.Ε.Κ., ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΩΝ: 10.11.13, 23:59

Για πληροφορίες σχετικά με την πρόσκληση: Πληροφορίες

Για αναλυτικές Πληροφορίες Σχετικά με τους όρους του Προγράμματος: KYA

Για οδηγίες εγγραφής και δήλωσης πρoτιμήσεων μέσα από την Πλατφόρμα Εγχειρίδιο εγγραφής, σύνδεσης και λειτουργιών χρήστη (απόφοιτοι)

ΕΠΙΣΗΣ, ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ: ΑΜΚΑ (Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου) ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου